Lincoln
12 kwietnia, 2023 2024-02-24 11:39Lincoln
Lincoln – piece przelotowe do perfekcyjnej pizzy przygotowanej
w ekonomiczny sposób
Historia pizzy jest głęboko zakorzeniona na południu Europy, jednak sprzęt pozwalający na przygotowywanie perfekcyjnie wypieczonych spodów od lat produkowany jest w Stanach Zjednoczonych. Marka Lincoln powstała w 1957 roku i od tamtej pory stale udoskonala swoje piece przelotowe do pizzy, dołączając do nich coraz to nowe technologie przyspieszające przygotowywanie potraw czy też zmniejszające koszty związane z eksploatacją urządzeń. Sprawdzają się nie tylko przy pieczeniu pizzy – usprawniają przygotowywanie zapiekanek, tart, bułek, calzone czy gruzińskiego chaczapuri.
Modułowe rozwiązania
Teraz możesz samodzielnie stworzyć wyposażenie pizzerii w pełni odpowiadające ilości jedzenia wydawanego każdego dnia. Profesjonalne piece przelotowe do pizzy Lincoln możesz kupić w wersji 1-, 2-, a nawet 3-modułowej, co zapewni Ci możliwość realizowania większej liczby zamówień w krótszym czasie.
Krótszy czas pieczenia
Nowoczesne technologie zastosowane w piecach przelotowych Lincoln gwarantują krótszy czas pieczenia przy zachowaniu perfekcyjnej konsystencji każdego dania. System nadmuchu powietrza Air Impingement pozwala na szybkie i równomierne opiekanie pizzy z każdej strony, a technologia FastBake™ skraca czas wypieku nawet o 15-30%, co przekłada się na większą oszczędność przy przyrządzaniu jedzenia.
Dowolny rozmiar pizzy
W karcie dań oferujesz małe, średnie i duże pizze? W takim razie koniecznie wyposaż kuchnię w swojej restauracji w piece przelotowe Lincoln. Mają one duże komory pieczenia, w których z powodzeniem zmieścisz nawet placki w rozmiarze XXL.