out
Convotherm MINI Standard 6.06
Opis produktu
W branży gastronomicznej sukces zależy od wielu czynników: właściwej koncepcji, odpowiedniego asortymentu produktów i właściwych narzędzi. I tu właśnie pojawia się nowy Convotherm Mini, który oferuje wszystko, czego potrzebujesz, aby odnieść sukces.
Opis
Convotherm
W branży gastronomicznej sukces zależy od wielu czynników: właściwej koncepcji, odpowiedniego asortymentu produktów i właściwych narzędzi. I tu właśnie pojawia się nowy Convotherm Mini, który oferuje wszystko, czego potrzebujesz, aby odnieść sukces:
- Metody gotowania: Steam (30-120°C) | CombiSteam (100-250°C) | Konwekcja (30-250°C)
- Sterowanie ręczne- cyfrowa gałka nastawcza do prostej regulacji temperatury, czasu oraz temperatury rdzenia
- Press&Go – automatyczne gotowanie za pomocą przycisków szybkiego wyboru, dzięki któremu wprowadzanie danych takich jak: wielkość, stopień zarumienienia lub temperatura wewnątrz produktu nie jest konieczne
- Crisp&Tasty – 3 poziomy ustawienia odwilżania komory w celu uzyskania efektu chrupkiej skórki
- Zmiejszona prędkość wentylatora oraz praca w trybie autorewers
- Funkcja LT (long time cooking) – 3 poziomy przygotowana dla długich procesów np. całonocnych. Funkcji tej używamy z sondą rdzeniową z możliwością wyboru stopnia wysmażenia produktu (rare, medium, well)
- Funkcja Delta T – gotowanie delikatnych produktów w niskich temperaturach, regulacja temperatury w komorze względem temperatur rdzenia (sondy) umieszczonego w produkcie
- HygienicCare – wszystkie elementy, z którymi użytkownik ma największy kontakt jak np. rączka od drzwi, panel obsługowy– wykonane z innowacyjnego materiału wzbogaconego jonami srebra w celu zachowania higieny na najwyższym poziomie
- ConvoClean+ – w pełni zautomatyzowany system mycia, brak kontaktu ze środkami czyszczącymi przy uruchamianiu procesu
- TrayTimer – indywidualne zarządzanie czasem pieczenia dla każdego poziomu przy pełnym załadunku
- WiFi i interfejs Ethernet (LAN)
- Port USB
- 399 profili przyrządzania
- Przechowywanie danych HACCP
- Program awaryjnego uruchamiania
Do pobrania
Dodatkowe Informacje
Waga | 46 kg |
---|---|
Zasilanie | 400 V (230 V) |
Moc | 3000 – 5700 W |
Szerokość | 51.5 cm |
Głębokość | 59.9 cm |
Wysokość | 62.8 cm |
Waga | 45 kg |
Ilość blach | 6x 354×325 mm – GN 2/3 |
Typ | konwekcyjno – parowy |
Sterowanie | digital |
Ilość programów | 4 + programy specjalne |
Chowane drzwi | NIE |
Automatyczne mycie | TAK |