Najlepsze marki w jednym miejscu

Manitowoc

Manitowoc

Manitowoc – perfekcyjne drinki i napoje bezalkoholowe dzięki wydajnym kostkarkom do lodu

Ustawione obok siebie modele kostkarek do lodu Manitowoc

Bary serwujące drinki, ale i zwykłe bistra i restauracje, w których serwowane są zimne napoje, powinny mieć na wyposażeniu specjalistyczne kostkarki do lodu. Właśnie taka idea przyświecała założonej w 1964 roku marce Manitowoc – by każdy lokal gastronomiczny mógł otrzymać urządzenie na miarę potrzeb odwiedzających go klientów. Przełom nastąpił w 1969 roku, kiedy grupa inżynierów skonstruowała pionowy parownik niezbędny do efektywnej produkcji czystego, świeżego lodu. Dalszy rozwój technologii umożliwił uzyskiwanie maszyn cechujących się niską emisją hałasu oraz łatwiejszym odprowadzaniem ciepła. Obecnie standardem stają się natomiast kostkarki do lodu, które są energooszczędne i przyjazne dla środowiska.

Kostkarka do lodu wkomponowana w kuchnię w lokalu gastronomicznym

 

 

 

 

Niewielkie maszyny podblatowe

Nawet w najmniejszej kawiarni, barze czy restauracji możesz serwować profesjonalne, idealnie schłodzone drinki. Marka Manitowoc przygotowała szeroką ofertę kostkarek do lodu o kompaktowej konstrukcji. Wybierz modele przeznaczone do instalacji pod blatem, by zawsze mieć je w zasięgu ręki, a mimo to zachować estetyczny i uporządkowany wystrój przestrzeni, która jest widoczna dla Twoich gości.

Oszczędne działanie

Kostkarki do lodu Manitowoc są projektowane w zgodzie ze wszystkimi najnowszymi standardami. Możesz więc liczyć na ich niezawodność i oszczędną pracę – otrzymały one etykietę ENERGY STAR®, co jest potwierdzeniem niższego zużycia energii elektrycznej oraz redukcji emisji gazów cieplarnianych podczas produkcji kostek lodu.

 

 

 

 

Ekspedientka sprzedająca klientowi napój z kostkami lodu. W tle kostkarka do lodu.

Inhibitor bakterii i wirusów LuminIce® II

W każdym lokalu gastronomicznym kluczową rolę powinna odgrywać dbałość o higienę i sterylne warunki wydawania żywności i napojów. Dlatego też marka Manitowoc stworzyła inhibitor bakterii i wirusów LiminIce® II, który nie pozwala na rozwój szkodliwych drobnoustrojów, grzybów i pleśni podczas produkcji kostek lodu.

 

 

Polecane produkty

Kostkarka do lodu wkomponowana w kuchnię w lokalu gastronomicznym
Wybierz pola, które mają być pokazane. Inne będą ukryte. Przeciągnij i upuść, aby zmienić kolejność.
  • Obraz
  • SKU
  • Atrybuty
Kliknij na zewnątrz, aby ukryć pasek porównania
Porównaj
Porównaj ×
Porównajmy! Kontynuuj!