Duke
4 kwietnia, 2023 2024-02-24 12:14Duke
Duke – ceniony producent i dostawca urządzeń do gastronomii i instytucji, np. szkół i szpitali
Amerykańskie przedsiębiorstwo Duke Manufacturing Co. już od niemal 100 lat dostarcza lokalom gastronomicznym oraz stołówkom w rozmaitych instytucjach niezawodne urządzenia do przygotowywania i podgrzewania jedzenia. Wszystko zaczęło się od stworzenia w 1925 roku pojemników na gorącą żywność, które utrzymywały temperaturę potraw bez udziału gorącej wody. Obecnie marka Duke może pochwalić się ponad 4500 urządzeniami gastronomicznymi w swoim portfolio, w tym ladami chłodniczymi, piekarnikami i podgrzewaczami do żywności, które są dystrybuowane już nie tylko na terenie Stanów Zjednoczonych i Kanady, ale również w wielu innych krajach na całym świecie.
Podgrzewanie żywności
W obleganych lokalach gastronomicznych i stołówkach wydawanie jedzenia musi przebiegać sprawnie, szczególnie w godzinach szczytu. Dlatego też urządzenia podtrzymujące temperaturę gotowych dań to obowiązkowy element wyposażenia takich miejsc. Oferta marki Duke jest na tyle bogata, że znajdziesz w niej sprzęt odpowiedni do dużych i małych lokali.
System podgrzewaczy szufladkowych
Podgrzewacze szufladkowe Duke pomogą Ci zachować świeżość i optymalną temperaturę różnych składników serwowanych w lokalu potraw. Gdy spłynie nowe zamówienie, wystarczy sięgać do kolejnych przegródek po potrzebne produkty. Warto zaznaczyć, że górną i dolną półkę można ogrzewać oddzielnymi grzałkami, by zachować odpowiednią temperaturę dla różnych potraw.
Wygodne sterowanie
W podgrzewaczach szufladkowych Duke został przygotowany intuicyjny, w pełni dotykowy panel sterowania, na którym znajdziesz gotowe menu umożliwiające sprawne dobieranie ustawień potrzebnych do zapewnienia jedzeniu idealnej temperatury. Przepisy możesz łatwo edytować, dodawać i konfigurować, by zawsze spełniały Twoje oczekiwania.