AyrKing
4 kwietnia, 2023 2024-02-19 21:26AyrKing
AyrKing – sprzęt tworzony z myślą o usprawnieniu przygotowywania żywności w dużej gastronomii
Marka AyrKing powstała w 1972 roku z myślą o wprowadzaniu usprawnień w lokalach gastronomicznych działających na szeroką skalę. Dzięki niej przygotowywanie żywności staje się mniej czasochłonne i bardziej rentowne dla właścicieli, o czym przekonały się przedsiębiorstwa w aż 35 krajach na całym świecie. Eksperci z firmy AyrKing nie opierają swojej wiedzy tylko na analizie dokumentów w biurach, lecz poznają pracę w gastronomii od kuchni, by lepiej zrozumieć potrzeby swoich klientów i rządzące branżą prawa. Tym samym tworzony przez nich sprzęt jest odpowiedzią na konkretne wyzwania, z jakimi zmagają się każdego dnia pracownicy gastronomiczni.
Profesjonalne przygotowywanie żywności
Marka AyrKing może pochwalić się dostępnością sprzętu, który okazuje się niezwykle przydatny w przedsiębiorstwach i dużych lokalach gastronomicznych. Stoły do panierowania i marynowania znacząco przyspieszają przygotowywanie mięs do smażenia, a specjalne systemy do przesiewania panierki wpływają na jej smak i jakość.
Pomysłowe rozwiązania
Mieszadło do żywności i napojów sprawia, że nie trzeba pamiętać o ręcznym mieszaniu gotujących się na wolnym ogniu zup, sosów i innych płynnych dań.
Z drugiej strony jednak sprawdzi się również podczas przygotowywania rzemieślniczych syropów i napojów na zimno. W obu przypadkach takie urządzenie pozwoli Ci zaoszczędzić sporo czasu i energii.
Systemy chłodnicze
Tam, gdzie nie możesz lub nie chcesz zastosować zaawansowanych chłodziarek elektrycznych, możesz skorzystać z pojemników i wózków, w których możesz zapewnić optymalną temperaturę do przechowywania zimnych napojów lub surowych mięs gotowych do grillowania. Takie rozwiązanie okaże się niezawodne np. na imprezach plenerowych. Kluczem do sukcesu jest w tym przypadku wykorzystanie zwykłego lodu oraz precyzyjnie izolowanych ścian pojemników.