Punkt gastronomiczny na stacji paliw nie różni się niczym od otwarcia restauracji. W dotychczasowym menu na dobre zagościły hot dogi, kanapki, ciepłe oraz zimne przekąski. Aby przygotować tego typu dania potrzebny będzie opiekacz rolkowy, a do opiekania bułek proponujemy grill kontaktowy. W pobliżu powinna znaleźć się szafa chłodnicza, która ułatwi przechowywanie produktów. Niezbędne są też piece konwekcyjno – parowe , które sprawią, że zapiekanki będą bardziej chrupkie, a smak dodatków będzie o wiele lepszy. Świetnym rozwiązaniem dla stacji paliwowych jest umieszczenie w pobliżu automatycznego ekspresu do kawy. Klient oczekując na swoją przekąskę, uzupełni swoje zapotrzebowanie na dzienna dawkę kofeiny.
Firma Koree jest dystrybutorem maszyn renomowanych firm CONVOTHERM, MERRYCHEF, FETCO, THERMOPLAN, ONNERA, GRANER, FKI.
Automatyczny ekspres do kawy (możliwość zaprogramowania 21 receptur…
WIĘCEJ >Piec konwekcyjno-parowy, elektryczny, iniekcyjny posiadający m.in. system ACS+…
WIĘCEJ >Grill rolkowy składa się z wielu rolek, które mogą być wykonane z różnych materiałów i w różnych…
WIĘCEJ >Zaprojektowany z myślą o zwiększeniu wydajności pracy baristy i jej jednoczesnym ułatwieniu…
WIĘCEJ >Kuchenka eikon® e2s jest doskonałym wyborem dla każdego, kto chce przygotować świeże…
WIĘCEJ >Grille kontaktowe ułatwiają sztukę grillowania. Konstrukcja jedno lub…
WIĘCEJ >Piec konwekcyjno-parowy, elektryczny. Posiada funkcję Crisp&Tasty (odwilżanie na 3…
WIĘCEJ >Black&White4c jest synonimem doskonałej kawy i niepowtarzalnej pianki mlecznej…
WIĘCEJ >Płyty grillowe mogą być używane do smażenia wielu różnych produktów…
WIĘCEJ >Grill rolkowy składa się z wielu rolek, które mogą być wykonane z różnych materiałów…
WIĘCEJ >Black&White4c jest synonimem doskonałej kawy i niepowtarzalnej pianki mlecznej…
WIĘCEJ >Kuchnie oparte na technologii indukcyjnej to czyste kuchnie. Łączą one…
WIĘCEJ >