Oczyszczone ryby przyprawiamy solą i pieprzem.
Opłukaną gałązkę rozmarynu wkładamy do ryby a także dwa grube plasterki cytryny.
Rybę nacinamy i układamy w pojemniku. Możemy dodać kilka pomidorów koktajlowych do dekoracji.
Całość pieczemy przez około 10 minut w piecu konwekcyjno-parowym Convotherm C4.
Pstrąga możemy podawać z dzikim ryżem, świeżym pieczywem lub ulubioną sałatą z sosem vinegrette.
EasyTouch – panel obsługi Convotherm, pionier w zastosowaniu technologii…
WIĘCEJ >EasyDial – to nowa jakość obsługi manualnej! Inteligentna koncepcja obsługi pozwala…
WIĘCEJ >Piec konwekcyjno-parowy, elektryczny. Posiada funkcję Crisp&Tasty (odwilżanie na 3…
WIĘCEJ >Piec konwekcyjno-parowy, elektryczny, iniekcyjny posiadający m.in. system ACS+…
WIĘCEJ >