Ditting LINEA Mini Ekspresy do kawy Thermoplan FETCO

Rolada z polędwiczek wieprzowych

1.jpgPotrawy przygotowywane w piecach CONVOTHERM są godne XXI wieku!
Odkrywanie możliwości tego urządzenia to satysfakcja podczas przygotowywania posiłków i sama przyjemność dla podniebień Gości! Poniżej prezentujemy jeden z licznych przepisów na danie, które można przygotować w tym urządzeniu.

Życzymy Państwu wspaniałej uczty z CONVOTHERM!










SKŁADNIKI:

Polędwiczki wieprzowe
Gotowany groszek cukrowy
Gotowana marchew w plastrach
Pomidory koktajlowe
Oliwa z oliwek
Cukier
Sól
Pieprz


PRZYGOTOWANIE:

1. Pomidory koktajlowe dopraw oliwą z oliwek, solą, pieprzem, odrobiną cukru i podpiecz dwie minuty w temp. 175°C w gorącym powietrzu.
2. Rozetnij poledwiczkę wzdłuż, aby można było zawinąć z niej roladę.
3. Przypraw poledwiczkę solą i pieprzem i rozłóż na niej ugotowany groszek i marchew. Zawiń roladę.
4. Włóż uformowaną roladę do rozgrzanej komory
CONVOTHERM-u i wbij w środek wystudzoną sondę.

NASZA WSKAZÓWKA:

W trakcie sporządzania rolady prosimy zwrócić uwagę na temperatury wewnątrz produktów.
- Mięso krwiste (Rare) 42 °C.
- Średnio wysmażone (Medium) 51 °C.
- Dobrze wysmażone (Well done) 65 °C.
Dzięki zastosowaniu wielopunktowej sondy mogą
Państwo liczyć, iż perfekcyjny efekt uzyskacie za
każdym razem.

Ekspres przelewowy podwójny CBS 2132-XTS z termosami w cenie 4999 zł brutto

cbs2132-shortapot_c1-for-website-downlaod-image.jpg